Amikor az oltásszkeptikus találkozik a víruskutatóval

2021. szeptember 06. – 07:07

frissítve

Nem nagyon javul Magyarországon a beoltottak aránya, sem a kampányok, sem a hétköznapi beszélgetések nem veszik rá az embereket arra, hogy beoltassák magukat. De mi lenne akkor, ha egy ilyen beszélgetésben hirtelen megjelenne egy szakértő, hogy eloszlassa egy oltásszkeptikus minden félelmét? Na, mi ezt a helyzetet valósítottuk meg: leszólítottunk pár koronavírust tagadó vagy az oltást ellenző járókelőt, és a beszélgetés során hirtelen megjelent dr. Kemenesi Gábor virológus.

Az ilyen videókért is támogasd a munkánkat, a tényeket bemutató újságírást, támogasd a Telexet!

Támogasd a Telexet! Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogatom