Szájer után nehezebb lesz a keresztény szabadságról mesélni

2020. december 13. – 17:53

frissítve

A botrány felvonultatta a Fidesz teljes kommunikációs arzenálját, az ügy agyonhallgatásától a baloldalozásig. A köztévén be se mutatták, miért mondott le valójában Szájer József, inkább arról csináltak riportot, hogy milyen kommenteket kapott Fekete-Győr András a Facebookon. Nem véletlenül próbálta minél gyorsabban lekeverni az ügyet a kormánypárt: a szexorgia zárójelbe teszi azt a képet, amit 10 éve építenek magukról Orbánék, Szájer pedig pont egy olyan témába bukott bele, ami 2022-ben a Fidesz fő kampányszlogenje lehet. Telex magyarázó.

Ha fontosnak tartja a független sajtót, kattintson ide, és támogassa a Telexet!

Mi akkor is kérdezünk, ha valaki nem akar válaszolni Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogass