Emiatt van, hogy aztán sajnos végül az én konyhámban vagy matracomon szexelnek más férfiakkal

Másolás

Vágólapra másolva

Más fideszesek is látogatták a melegbulikat, állította a helyszínen az orgia szervezője, aki a változatosság miatt válogatta be Szájert. Beszéltünk az Európai Parlament képviselőivel is, akik szerint nem magánügy, amit Szájer tett. Videóriport Brüsszelből.

(A videó feliratozását a jobb alsó sarokban lévő ikonnal kapcsolhatja be.)

Brüsszelben a melegorgia szervezője elmondta, hogy politikusok, rendőrök is járnak a bulijaiba, és sajnálja, hogy a kelet-európai politikusoknak az ő matracaira kell menekülniük, hogy úgy éljenek, ahogy szeretnének. Ez egyébként egy kis buli volt, az igazi orgiák 100 főtől kezdődnek szerinte. Az EP néppárti és szocialista képviselője egyetért abban, hogy a történtek nem számítanak Szájer magánügyének. Ő ugyanis az európai politikába is be akarta vinni azt az irányvonalat, amelynek ellenében élt.

A videó korábbi verziójában szerepelt két jelenet, amikor fideszes képviselőket próbáltunk megkérdezni az üggyel kapcsolatban. A forgatás során nem tartottuk be az EP forgatási szabályait, ezért utólag eltávolítottuk ezt a részt. Az érintettektől elnézést kérünk.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!