Bayer Zsolt szerint az ellenzék tagjai árulók, „egyszerűen szar alakok”

2022. április 14. – 11:00

Bayer Zsolt szerint az ellenzék tagjai árulók, „egyszerűen szar alakok”
Bayer Zsolt, a Magyar Nemzet publicistája beszédet mond, mielőtt átvette a Médianéző Központ által alapított Jótollú magyar újságíró díjat a Városliget Caféban 2022. március 10-én – Fotó: Bruzák Noémi / MTI

Másolás

Vágólapra másolva

Interjút adott a Mandinernek Bayer Zsolt, aki elmondta a véleményét a választások eredményéről, az ellenzék teljesítményéről, arról, hogyan befolyásolta az orosz–ukrán háború a választásokat, és a Fidesz fölényéről.

  • Bayer szerint a választáson a magyar nép csodát tett, de szerinte az ellenfeleik ezt úgy értelmezik, hogy „a magyar nép fogatlan, törött a szemüvege, nem mosdik és hülye.”
  • Nem számított ekkora Fidesz-fölényre. Meglepődött azon is, hogy a Mi Hazánk bekerült, szerinte Jakab Péter a hibás ezért.
  • Szerinte az egész hatpárti összefogás létezése „egy hiba”, és „csak hazudni tudnak”, és benne vannak egy kilátástalan véleménybuborékban, és „fogalmuk sincs erről az országról és erről a nemzetről.”
  • Bayer szerint semmit sem jelent, hogy az ellenzék nyert Budapesten, a Fidesz többet kapott, mint négy évvel ezelőtt, „ha így folytatják, akkor hamarosan Budapest is vissza fog térni a normalitás talajára.”
  • Egyéb jelzők az ellenzékre: Efiáltészek, árulók, „egyszerűen szar alakok.” Szerinte „az a mániájuk, hogy diktatúra van, meg itt mindenki mindennel visszaél. Pontosan ugyanolyan hazugság, mint minden más. Az egész életük.”
  • Bayer nem tulajdonít különösebben nagy jelentőséget az orosz–ukrán háborúnak a választás kimenetelével kapcsolatban.

(Mandiner)

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!