Befejezi politikai szerepvállalását Osváth Zsolt youtuber

2022. április 5. – 09:54

Másolás

Vágólapra másolva

Közel egy éven át segítette az ellenzék munkáját Osváth Zsolt, aki az előválasztás alatt meghívta a kanapéjára a jelölteket, később pedig egy napjukat is végigkövette, miközben folyamatosan tájékoztatta követőbázisát a fejleményekről, most viszont a YouTube-csatornáján bejelentette, hogy befejezi politikai szerepvállalását, írja a 24.hu.

Osváth a videóban azt mondta, megsemmisült a választási eredmény hatására. „Azért semmisültem meg, mert én ebben a dologban hittem. Igyekeztem a legjobb tudásom szerint segíteni ezt, éppen ezért egy személyes kudarcként is megélem. Szívből csináltam, meggyőződésből. Nem tudtak volna annyit fizetni, hogy olyat csináljak, amivel nem értek egyet” – magyarázta új videójában.

„Undorral és rosszulléttel tervezzük a külhoni létünket. Viszont muszáj lennie egy B tervnek. Nem azt mondom, hogy holnap csomagolunk és elmegyünk, hanem azt mondom, amit eddig is: ha itt nem lehet olyan életem, amit én egyszer elterveztem magamnak a szerelmemmel, a gyerekemmel, a családommal, akkor ezt az álmunkat külföldön váltjuk valóra. Most életbe lépett a B terv, hogy elkezdjünk kifele kacsintgatni” – mondta.

Osváth Zsolt a választások előtt 1kanapén című műsorában beszélgetett többek között Tillával, Nagy Feróval és Márki-Zay Péter ellenzéki miniszterelnök-jelölttel is.

Osváth Zsolt az évekkel ezelőtti Való Világ-szereplése után egészen új karriert épített magának: elindította a ZSHOW time YouTube-csatornát, éttermet nyitott, és több százezer nézőhöz jutnak el azok a videói, amikor politikusokkal beszélget vagy épp beleáll az LMBTQ-ügyekbe. Róla készült portrénkat itt nézheti vissza:

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!