Toroczkai: Innentől kezdve folyamatosan erősödni fog a Mi Hazánk, koalíciót nem kötnek

2022. április 4. – 00:57

Másolás

Vágólapra másolva

A Mi Hazánk Mozgalom elnöke korábban komoly sikerként értékelte azt, hogy a párt most először bejutott a parlamentbe, a hvg.hu-nak pedig megismételte, hogy elképesztő túlerővel megküzdve érték el ezt az eredményt, és a Facebook beavatkozását is megint fejtegette.

Toroczkai szerint innentől kezdve kicsit ki fognak egyenlítődni az erőviszonyok, és bár továbbra sem lesz pártjának akkora mennyiségű erőforrása, mint akár az ellenzéknek, akár a kormánypártnak, de azért egészen más pozícióból fognak küzdeni, innentől kezdve pedig folyamatosan erősödni fog a Mi Hazánk. Toroczkai azt is elmondta, hogy koalíciókötés kizárható, ügyek mentén azonban készek együttműködni bárkivel.

„Nem olyan párt vagyunk, mint a Fidesz, vagy a balliberális pártok, kizárólag a haza és a nemzet érdekel minket. Nem azt nézzük, hogy melyik párt nyújtja be. Azt nézzük, hogy jó-e ez a magyarságnak”

– jelentette ki a pártelnök, hozzátéve, hogy semmilyen gazdasági megszorítást nem fognak támogatni a parlamentben. A Mi Hazánk elnöke üdvözölte a kormány gyermekvédelmi népszavazásának eredményét, azt mondta, örül neki – bár az nem világos, hogy pontosan minek, a népszavazás egyelőre még nem érvényes.

(hvg.hu)

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!