Toroczkai László: Megtörtént a csoda, amiben senki sem hitt

2022. április 3. – 23:44

Másolás

Vágólapra másolva

Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke érthető módon komoly sikerként értékelte azt, hogy a párt most először bejutott a parlamentbe, egészen pontosan úgy fogalmazott, hogy

„megtörtént a csoda, az a csoda, amiben senki sem hitt, csak azok a magyarok, akik 2018-ban az ásotthalmi pusztán életre hívták ezt a mozgalmat”.

Mint mondta, az a több százezer magyar honfitársuk, aki ma a voksát adta erre a mozgalomra, szintén hitt ebben a csodában, amit sem a közvélemény-kutatók, sem a hatalmat gyakorló és a politikai váltógazdaságot működtető Fidesz vagy balliberális oldal sem hitt el. Ők viszont hittek a csodában, még úgy is, hogy olyan elképesztő túlerővel szemben kellett dolgozniuk, amire nem volt még példa.

Toroczkai szerint a Facebook is beavatkozott, ugyanúgy, mint az európai parlamenti választásokba is, amikor letörölte a Mi Hazánk oldalát és az ő oldalát is. Mint mondta, a Fidesz és a balliberális tömb is beavatkozott, a médiáikon keresztül próbálták őket elhallgattatni. A Mi Hazánk elnöke emellett a marosvásárhelyi levélszavazatokat is felemlegette, és azt mondta, hogy ilyen óriási ellenszélben mégis megtörtént ez a csoda.

Azt is elmondta, hogy szeretné megüzenni azoknak, akik nem hittek ebben a csodában, hogy ez még csak a kezdet. A kezdete annak, hogy talpra állítsák, fejlődő pályára helyezzék Magyarországot, hogy újra a régi fényében tudjon tündökölni. Toroczkai elmondta, ők itt állnak, hogy folytassák ezt a csodát az oligarchák nélkül, ha kell az egész világgal szemben. Mi ezt a csatát megnyertük, de folytatódik ez a küzdelem addig, amíg egész Magyarországot fel nem emeljük – mondta.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!