Egy rakás magyar focicsapat hivatalos Facebook-oldala cserélte le egyszerre Fidesz-szlogenre a borítóképét

2022. április 3. – 15:09

Másolás

Vágólapra másolva

Úgy néz ki, hogy végre kiderült, miért öntött többezer milliárd forintnyi közpénzt a magyar kormány a hazai labdarúgásba, legyen szó stadionépítésekről, taópénzekről vagy állami hirdetésekről. Cikória szúrta ki Tumblren, hogy a hétvégén egy rakás magyar futballklub cserélte le Facebookon a borítóját új fotóra és nagyjából hasonló szövegre.

  • Az új borítóképeken az adott csapat magyar színekre kivilágított stadionja látható (amelyet az Orbán-kormány idején építettek vagy újítottak fel)
  • Az új fotóhoz pedig több helyen azt írták, hogy „Nekünk Magyarország az első!”, ami ugyebár a Fidesz politikai szlogenje évek óta.

Cikória posztjából kiderül, hogy az akció beszállt a fideszes debreceni önkormányzat csapata (DVSC), a fideszes pártigazgató csapata (Fradi), a szintén a Fidesz érdekkörébe tartozó Budapest Honvéd, Mészáros Lőrinc vejének a csapata (Haladás), Mészáros Lőrinc orvosának a klubja (Diósgyőr), Mészáros Lőrinc saját csapata (Felcsút), Garancsi István kormányközeli oligarcha csapata (Fehérvár), de még Kiss-Rigó László kormányközeli püspök Szeged-Csanád Grosics Akadémiája is.

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

Érdekes módon az első osztályú csapatok közül a szórásból kimaradt a frissen kormányközeli kézbe került Újpest, a Deutsch Tamás-féle MTK, a Tállai András tulajdonában álló Mezőkövesd és a Gyirmót.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!