Eladták az Újpest FC-t

2022. január 29. – 16:10

Másolás

Vágólapra másolva

Aláírásra kerültek a papírok – ezzel a felütéssel közölte az Újpest FC fociklub a hivatalos weboldalán, hogy megtörtént a klub hivatalos tulajdonváltásának első lépése. Roderick Duchetelet és Kovács Zoltán aláírta a szerződést, de a vevő kilétét illetően csak annyit mondtak, hogy „nyilvánvalóan nem kell bemutatni”, és ha az adásvételi folyamat lezárul, sajtótájékoztatón fejti majd ki, milyen tervei vannak a klub jövőjével kapcsolatban.

A titokzatoskodás azért is nehezen érthető, mert pár hete egy magyar befektetőpáros, Németh János és Cseke István hivatalosan is megerősítette, hogy igazak a pletykák, ők pályáznak a klubra, és a jogászaik már dolgoznak Duchatelet-ékkel a szerződésen. Ha valóban ők a vevők, az NB I. egyik utolsó, még nem NER-közeli csapata is a Fidesz holdudvarába kerül. Erről itt írtunk bővebben.

Az üzletemberek egyébként munkaerő-közvetítésben, burkolásban és maszkgyártásban is utaznak, nemrég pedig azzal kerültek be a hírekbe, egy általuk képviselt cég jelentkezett be a taszári reptér megvásárlására. Méghozzá egy budapesti panellakásba bejelentett, fél éve alapított cégen keresztül, ami versenyeztetés mellőzésével szerezheti meg a repülőteret. Erre az üzletre hivatkozott aztán Karácsony Gergely, hogy nem a Városháza állítólagos eladása, hanem ez a biznisz gyanús.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!