Karácsony: Orbán leváltása a mi békemissziónk

2022. április 2. – 18:41

Másolás

Vágólapra másolva

A főpolgármester szerint az Egységben Magyarrszágért programja a zöld, fenntartható, egységes Magyarország programja, és noha kivételesen a Fidesznek is van ezen a választáson programja, azt úgy hívják, hogy Pegasus. Ez a kettő áll egymással szemben, és az ellenzék azért egyeztette, írta meg, tette közzé a közös programot, hogy ezt számon lehessen, és kérjék is számon rajtuk.

Karácsony Gergely azt is mondta, hogy a gyermekeiért érzett felelősségből fakadóan tudja, hogy van elszámolni valójuk a múlttal, de ha a gyerekei megkérdezik, hogy „és akkor most jobb lesz”, akkor bátran azt tudja mondani nekik, hogy igen, jobb lesz. A főpolgármester szerint erkölcsi és morális kötelesség teszi egyszerűvé a vasárnapi választást, hiszen Orbán nem tudja már megkülönböztetni a jót a rossztól, az agresszort az áldozattól, a bűnöst az ártatlantól.

Mindennek oka Karácsony szerint az, hogy Orbán morális iránytűjét Putyin közelsége, a sok-sok üzlet és pénz elvette, a sok évnyi üzletelés és az elvtelen alkuk. Mindez a főpolgármester szerint Orbán szégyene, és nem Magyarországé, Orbán nem egyenlő Magyarországgal,

és ezt holnap olyan hangosan üzenjük meg, hogy mindenki hallja. Ez a mi békemissziónk, Orbán leváltása a mi békemissziónk. Ez teheti ugyanis újra békés, egységes demokratikus jogállammá a hazánkat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!