Szilágyi György: Orbán egy kisszékről papoló Mini Putyin

2022. április 2. – 18:38

Másolás

Vágólapra másolva

Az ellenzéki politikusok közül Barkóczi Balázs (12. OEVK) megígérte, hogy alacsonypadlós villamosok fognak járni Újpalotán is. Szerinte ha a kormány nem vette volna el Budapest pénzét, ez már rég megvalósult volna. Vajda Zoltán (13. OEVK) azt, mondta, hogy a Fidesz egy évtizede ígéri a 2-es metró és a gödöllői HÉV összekötését, de még csak a tervezés tervezésééig jutottak el. Ha kormányváltás lesz, EU-s pénzeket tudnak majd erre szerezni.

Szilágyi György (14. OEVK) megígérte, hogy meg fogják oldani a ferihegyi Repülőtér hangszennyezését. Szerinte Orbán „egy kisszékről papoló Mini Putyin”. Szabó Szabolcs (17. OEVK) hozzátette, hogy kormányváltás esetén a csepeli HÉV alacsonypadlós, fűthető és hűthető kocsikkal fog járni, ráadásul északon a Kálvin térig, délen az agglomerációig meg fogják hosszabbítani.

Tóth Endre (18. OEVK) szerint meg kell védeni a természeti értékeinket nem csak Budapesten, de az egész országban. Azt mondta, le kell állítani azokat a beruházásokat, amik a nagy tavakat veszélyeztetik, emellett ki kell terjeszteni a természetvédelmi területeket, ehhez viszont kormányváltás szükséges.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!