A legvadabb háborús konteókkal tartott kampányzárót a Mi Hazánk, de Márki-Zay is megkapta a magáét

2022. április 1. – 22:17

frissítve

A legvadabb háborús konteókkal tartott kampányzárót a Mi Hazánk, de Márki-Zay is megkapta a magáét
A Mi Hazánk kampányzárója a Fővárosi Művelődési Házban – Fotó: Kovács Tamás / MTI

Másolás

Vágólapra másolva
  • Tudta, hogy valójában Amerika áll az ukrajnai háború mögött, és az egész konfliktust mesterségesen generálták?
  • És azt tudta, hogy a kormány 9 millió Pfizer-vakcinát tervez beadatni a magyaroknak?
  • Gondolta volna, hogy a Fideszt a globalista nagyvállalatok irányítják? És hogy az ellenzéket is?
  • Vagy hogy Márki-Zay Pétert Bajnai Gordon jelölte ki miniszterelnök-jelöltnek?
  • Na de arról csak hallott, hogy az Egészségügyi Világszervezet, a WHO etióp vezetője, Tedrosz Adhanom Gebrejeszusz egy marxista terrorszervezet harmadik ember volt?

Bevallom, ezekről én sem tudtam, egészen mostanáig. Még szerencse, hogy engem küldtek tudósítani a Mi Hazánk Mozgalom pénteki kampányzáró eseményére, így most már én is átlátok a szitán, egyszer és mindenkorra lelepleződött előttem a globalista nagyurak ármánykodása.

Maratoni fórumot tartottak a Mi Hazánk vezető politikusai a Fővárosi Művelődési Házban, este 6-ra hirdették meg az eseményt, nyolc óra körül Toroczkai László, a párt miniszterelnök-jelöltje még javában válaszolgatott a mintegy 200 fős közönség soraiban felmerülő kérdésekre. Nagy bánatomra nem jött el Fekete László, Magyarország egykori legerősebb embere, aki a párt országos listájának 20. helyén szerepel. A közönségben voltak fiatalok is, egy 17-18 éves srác például Dúró Dórától, Novák Elődtől és Toroczkai Lászlótól is kért egy autogramot, utóbbival még egy közös fotóra is összeállhatott.

Toroczkai előtt Dúró Dóra szólalt fel, a Mi Hazánk képviselője szerint támadás alatt áll a család intézménye, el akarják venni a magyar gyerekek identitását. Össze akarják zavarni őket, hogy ne tudják, mi az a család és a nemzet. Azért, hogy könnyen manipulálható fogyasztókat csináljanak belőlük a Tudjukkik. Az is kiderült, hogy Toroczkai polgármesteri munkájában azt becsüli a legjobban, hogy az elmúlt években 70-ről 114-re nőtt az óvodások száma Ásotthalmon, ami bizonyítja vezetői rátermettségét. Ezen a ponton a többen bekiabálták, hogy úgy van, úgy van.

Dúró Dóra férje, a Mi Hazánk alelnöke, Novák Előd már úgy konferálta fel Toroczkait, hogy jöjjön az az ember, akinek volt bátorsága szembeszállni a techcégekkel, és akinek a nevét nem lehet büntetlenül leírni a Facebookon. (A Mi Hazánk panaszt tett a Nemzeti Választási Bizottságnál, amiért a Facebook törölte az oldalukat, de a testület illetékesség hiányára hivatkozva elutasította azt.) Novák egyébként azt állította, hogy a legfrissebb kutatások szerint 6 százalékon állnak a biztos szavazók között, de azt nem mondta el, hogy melyik felmérésre gondolt. A Medián legutóbbi kutatása szerint 4 százalékot kapnának, tehát elvileg pont nem jutnak be a parlamentbe.

Toroczkai először az orosz–ukrán háborúról beszélt. Nem akarják, hogy a globalista nagyurak belerángassák Magyarországot a harmadik világháborúba. Azt ígérte, hogy a választások után lengyel képviselőtársaival közösen tájékoztatják az alternatív médiát az ukrajnai háborúval kapcsolatos igazságról. Így például arról, hogy Ukrajnában sorra tárják fel az amerikaiak által pénzelt titkos biolaborokat. Szerinte a Facebook ugyanúgy cenzúrázza az Ukrajnával kapcsolatos híreket, mint a Covid idején, a „deep state médiája” háborús propagandát és dezinformációs hadjáratot folytat. Az RTL Klub kevésbé tárgyilagos, mint a Russia Today, mégis utóbbit tiltották be, jelentette ki.

Toroczkai László, a Mi Hazánk miniszterelnök-jelöltje – Fotó: Kovács Tamás / MTI
Toroczkai László, a Mi Hazánk miniszterelnök-jelöltje – Fotó: Kovács Tamás / MTI

Ezután rákanyarodott a koronavírus-járvány témájára. A Mi Hazánk hónapokig a kötelező oltás és a járványügyi korlátozások ellen kampányolt. Természetesen itt is elhangzott, hogy ez egy mesterséges vírus, nem véletlen, hogy már nem kutatják az eredetét. Toroczkai szerint ki kell vizsgálni, hogy van-e a vakcináknak közük ahhoz, hogy tavaly 155 ezer magyar halt meg. Saját példáját is elmesélte, hogy az anyját újra kellett éleszteni, miután beoltották Pfizerrel. Itt hangzott el tőle, hogy a kormány 9 millió Pfizer-vakcinát akar beadatni a magyaroknak a globalista erők nyomására. „Most jön csak az igazi vakcinahajrá.” Erre valaki felnyögött mellettem, hogy:

„Atyaúristen.”

Toroczkai szerint a Fidesz csak arra használta fel a járványt, hogy hatalmon maradjon. Felnagyították a veszélyforrást, hogy azzal kampányolhassanak. Aztán gyorsan visszavontak minden korlátozást, mert azt látták, hogy az embereknek elegük van az intézkedésekből. Toroczkai még bedobta, hogy a WHO aláíratott egy szerződést a kormányokkal, amely alapján egy világjárvány esetén átvehetik az irányítást az országok felett. Így jön képbe a már említett Tedrosz Adhanom Gebrejeszusz, aki magyar emberek sorsáról és egészségéről dönthetne.

A Mi Hazánk politikusa az ellenzékről is lerántotta a leplet. Márki-Zay Péter egy kreálmány, a globalista körök választották ki a miniszterelnöki szerepre, pontosabban Bajnai Gordon. Az ellenzéki előválasztást a magyar történelem legantidemokratikusabb választásának nevezte, amit azért nyerhetett meg Márki-Zay, mert ő volt a vakok között a félszemű. Toroczkai víziójában olyan átalakulások előtt áll a világ, hogy elképzelhető, néhány hónap múlva nem tudjuk megvenni az alapvető élelmiszereket, és nem lesz pénzünk benzinre. Orbán nemcsak hogy támogatta az orosz gázról való leválást, hanem ez már idén meg fog történni, jelentette ki.

A beszéd vége felé röviden ismertette választási programjuk legfontosabb pontjait. Kormányra kerülésük esetén egy év alatt 700 élelmiszeripari nagyüzemet hoznának létre. Az elsőt már át is adták Ásotthalmon, szóval már csak 699-re lesz szükség. Az a terv, hogy ezek két év múlva már profitot termelnek, és csak magyarok dolgozhatnak majd bennük.

Ezután nagyrészt a magyarországi cigányságról esett szó, de nekem ebből pont elég volt annyi, hogy a cigányok 95 százaléka deviáns.

Kapcsolódó
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!