Godot-ra várva: becsempészték az ellenzéki jelölt hirdetését a KESMA-s Nógrád Megyei Hírlapba

2022. március 30. – 16:46

Másolás

Vágólapra másolva

„Godot-ra várva (Samuel Beckett színműve) 1965-ös kiadását keresem.” Apróhirdetés jelent meg a KESMA-hoz tartozó Nógrád Megyei Hírlap szerdai számában.

Az Egységben Magyarország salgótarjáni jelöltjének, Godó Beatrixnak a támogatója tette közzé. Ez az emailcímből derül ki, amit megadott a hirdetésben.

„»Becsempészett« engem a Nógrád Megyei Hírlap apróhirdetések rovatába.”

„Mi, ellenzéki jelöltek, csak így tudunk bekerülni a megyei KESMA propagandalapokba”

– írta Godó Facebook-oldalán. Ellenfele, Becsó Zsolt a címlapon kapott helyet.

Négy éve Nógrád megye 1. választókerületében Becsó Zsolt testvére, Becsó Károly a szavazatok 47,34 százalékával nyert. Nem véletlen, hogy a billegő körzetek között tartják most számon a salgótarjáni központú választókerületet, Godó kampányát csütörtökön Dobrev Klára, pénteken Jakab Péter segíti meg.

Az ellenzéki előválasztás előtt Pleva Dániel, a Momentum szentgotthárdi (Vas megye 3.) jelöltje a Vas Népe nevű megyei lap társkereső rovatában adott fel hirdetést a következő szöveggel: „Barna hajú és szemű állatorvos keresi azt a 18 évnél idősebb, Körmend környéki magyar állampolgárt, akinek a választottja lehet. Minden momentumot szeretnék megélni veled, nekem kimondhatod a problémáidat, és segítek megoldani őket!”

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!