Márki-Zay az ellenzéknek: Akkor is szeretlek, ha hátba szúrtál

2022. március 21. – 11:56

Másolás

Vágólapra másolva

„Akkor is szeretlek, ha hátba szúrtál” – mondta az ellenzéken belüli korábbi belviszályokról Márki-Zay Péter a 168 Órán futó Keljfeljancsi című műsorban hétfő reggel. Az Egységben Magyarországért miniszterelnök-jelöltjét a műsor nézői, hallgatói is kérdezhették. Az ellenzék miniszterelnök-jelöltje friss kutatásokra hivatkozva arról beszélt, hogy listán többsége van az ellenzéki összefogás pártjainak, a választások pedig továbbra is az egyéni körzetekben fognak eldőlni.

Fiala János műsorvezető kérdésére azt is mondta, hogy sikerült az ellenzéken belül megkötni a megfelelő kompromisszumokat, a kampány ideje alatt minden egyes nap egyeztetnek a pártok, reagálnak a napi aktualitásokra, miközben a Mindenki Magyarországa Mozgalom koordinálja a kampányt – olvasható a 168óra.hu-n megjelent, a beszélgetést összefoglaló cikkben.

„Vallási okból sem hazudozok. Ennek rengeteg hátulütője van. Nem kell engem megfejteni. Egyszerű ember vagyok, nem politikusnak készültem. Sok politikus a politikát a megélhetésért csinálja” – válaszolta a műsorvezetőnek arra a kérdésére, mit is jelent a Márki-Zay Péter-jelenség, miért kell folyamatosan jobboldaliként, keresztényként definiálnia önmagát megszólalásaiban.

Török Gábor politológus a Telex múlt heti, élő választási műsorában azt mondta az ellenzék miniszterelnök-jelöltjéről, hogy „Márki-Zay Péter egy szabálytalan politikus, ezért pedig kiszámíthatatlan. Ez a kiszámíthatatlanság jelenti a legnagyobb veszélyt rá is.” A Telex élőjét itt tudja nézni és visszanézni:

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!