Orbán beszédében Schwarzeneggernek tulajdonított egy mondást, ami igazából Muhammad Alié lehet

2022. március 15. – 19:37

Orbán beszédében Schwarzeneggernek tulajdonított egy mondást, ami igazából Muhammad Alié lehet
Fotó: Németh Sz. Péter / Telex

Másolás

Vágólapra másolva

Orbán Viktor miniszterelnök a Békemenet végén a Kossuth téren tartott beszédet, amelyben kitért arra is, hogy a választásokig még milyen kemény munka vár híveire. Ehhez Arnold Schwarzeneggerrel példálózott, de ahogy arra magyar redditezők felhívták a figyelmet, Schwarzenegger azt a szöveget, amit Orbán neki tulajdonított, ő Muhammad Aliról mesélte.

Orbán azt mondta, hogy egyszer megkérdezte Arnold Schwarzeneggert, hogy napi hány fekvőtámaszt csinál, mire azt felelte a korábbi Mr. Universe, testépítő-színész-kormányzó, hogy csak onnantól számolja, amikor már fáj.

Lehet, hogy Schwarzenegger valóban mondott ilyet Orbánnak, de ez akkor is az amúgy számtalan szállóigét legyártó Muhammad Ali szövegének újrahasznosítása. És erre maga Schwarzenegger a forrás. Egy a Youtube-on is elérhető motivációs beszédben Schwarzenegger felidézte, hogy egyszer egy újságíró elment Muhammad Ali edzésére, aki éppen felüléseket csinált. Az újságíró megkérdezte Alit, hogy hány felülés végez, és erre volt az a válasz, hogy csak onnantól számolja, amikor már fáj.

Schwarzenegger egyébként edzéstervében 50 fekvőtámaszos sorozatokat ajánl, fájdalom ide vagy oda.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!