Márki-Zay Péter: Aberráltak és bűnözők gyűjtőhelyévé vált Orbán Viktor pártja

2022. március 11. – 16:46

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Újabb pedofil fideszes került rendőrkézre – írja Márki-Zay Péter, miután a héten kiderült, szexuális visszaélés és kiskorú veszélyeztetése ügyében nyomoz a rendőrség egy Pest megyei tanár ellen, aki korábban az egyik budapesti kerület képviselő-testületének tagja volt. Az 56 éves férfit azzal gyanúsítják, hogy 13 éves diákjával viszonyt kezdeményezett.

Az ellenzéki miniszterelnök-jelölt állítja: „a fideszes ragadozó hosszú éveken keresztül volt a Fidesz befolyásos fővárosi politikusa. Nem véletlen a sokadik ilyen ügy, hiszen a Fidesz szinte kérkedik azzal, hogy nem tiszteli se az isteni, se az emberi törvényeket” – írja Márki-Zay, aki szerint a Fidesz számára egyetlen mérték a hatalom, a pénz és a befolyás.”

„Logikus következménye mindennek, hogy aberráltak és bűnözők gyűjtőhelyévé vált Orbán Viktor pártja, ahol biztonságot és zsákmányt remélhetnek azok, akiknek nem a hatalomban, hanem a börtönben lenne a helyük” – fogalmaz a bejegyzésben az ellenzéki miniszterelnök-jelölt, majd azt is írja, hogy a Fidesz „előszeretettel szervez gyűlöletkampányokat melegek, cigányok, baloldaliak vagy most legutóbb az ukránok ellen”.

„Szívesen gyártanak ellenséget bárkiből. A valós veszéllyel azonban nem foglalkoznak.”

Kaleta Gábort például hazacsempészték Peruból, és utána futni hagyták Márki-Zay szerint. A volt perui nagykövet számítógépén több ezer gyermekekről készült pornográf felvételt találtak, és itthon egy év felfüggesztett börtönbüntetést kapott.

„És mi lesz a sorsa ennek a fővárosi fideszesnek, akit nem a rendőrség, hanem szülők lepleztek le? Ő megússza a neki kiszolgáltatott kislány vagy esetleg kislányok megerőszakolását? Mióta csinálta, és hány gyereket rontott meg?” – írja az ellenzéki miniszterelnök-jelölt.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!