Rétvári Bence: Az elmúlt harminc évben ilyen felelőtlen kijelentéseket magyar politikusok nem tettek

2022. március 10. – 08:50

Másolás

Vágólapra másolva

A baloldal minden történelmileg fontos időpontban el tudta találni a Magyarországnak rossz választást. Nem volt ez másként most sem Rétvári Bence szerint.

Márki-Zay és több ellenzéki politikus elmúlt napokban tett nyilatkozatait idézve az Emmi államtitkára arról beszélt, az ellenzéki oldalon felelőtlenül beszélnek. Önök úgy őriznék meg a magyar emberek biztonságát, hogy katonákat és fegyvereket küldenének Ukrajnának? – tette fel a kérdést Tóth Bertalannak. Az lenne a magyar kormány feladata, hogy belesodorja az országot a háborúba?

Az elmúlt harminc évben ilyen felelőtlen kijelentéseket magyar politikusok nem tettek – fogalmazott Rétvári, aki szerint az a kormány feladata, hogy a magyar emberek békében élhessenek. Olyan veszélyes mondatokat tettek szerinte ellenzéki képviselők, amelyek könnyen belesodorhatták volna az országot a háborúba.

A szomszédunkban zajlik ez a háború, nem egy másik kontinensen, 150 ezer él Kárpátalján, akikért felelősséggel tartozunk – fogalmazott az államtitkár. Önök össze-vissza beszéltek és nagyon veszélyes mondatot tettek – mondta. Az a baj a magyar baloldallal szerinte, hogy még mindig jobban gyűlöli a jobboldalt, mint amennyire szereti Magyarországot.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!