Dömötör Jakabnak: Mit keres a baloldalon?

2022. március 10. – 09:01

Másolás

Vágólapra másolva

Kicsit meglep a Kelet-Nyugatról tett állítása – reagált Dömötör Csaba Jakab Péternek. Gyöngyösi Márton jobbikos EP-képviselő korábbi szavait idézte, aki évekkel ezelőtt Oroszország fellépését dicsérte.

Fotó: Németh Sz. Péter / Telex
Fotó: Németh Sz. Péter / Telex

„Van egy párt, amelynek a képviselője a gyanú szerint Oroszországnak kémkedett. Ez a párt a Jobbik” – folytatta Dömötör. Kovács Bélát két év börtönre ítélték itthon, most pedig Moszkvában van. „Ennyit arról, hogy ki képviseli Oroszország érdekeit.” Azt is mondta az államtitkár, hogy annak idején egyedül a Jobbik kampányolt az uniós csatlakozás ellen.

Mit keres a baloldalon? – kérdezte a Jobbik elnökét Dömötör. „Ugyanazt a lyukas portékát árulják, ami egyszer már majdnem csődbe vitte az országot.” Jakab Péter hozzákötötte a Jobbik sorsát a megszorítás párti baloldalhoz Dömötör szerint. „Önnek személyesen annyi mozgástere maradt, hogy kérheti magát a Gyurcsány-listára valahova Klára és Ferenc közé” – fogalmazott. Ennél már csak a választási eredmény lesz csúnyább, viselje a következményeit – tette hozzá. Semmit nem felejtettek, semmit nem tanultak, ugyanazok az emberek jönnének és ugyanazt csinálnák – mondta az április 3-i választásról.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!