Dömötör: Biztonság vagy egy veszélyes brigád közül lehet választani április 3-án

2022. március 10. – 08:18

Másolás

Vágólapra másolva

„Onnan tudjuk, hogy önök nincsenek jó helyzetben, hogy különböző tárgyakat hoznak be a parlamentbe” – a kormány nevében Dömötör Csaba reagált Szabó felszólalására. „Ha ennyire érdekli az árszínvonal, miért nem támogatták az élelmiszerárstopot, a benzinárstopot, a hatósági árakat?” – tette fel a kérdést a Párbeszéd képviselőjének a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára.

Dömötör felsorolta, hogy milyen válságokkal kellett megküzdenie a Fidesznek az elmúlt 12 évben: gazdasági nehézségeket, járványt és háborús helyzetet kellett megoldania. 2010 óta annyiban segítette az államtitkár szerint az ellenzék a kormányt a különböző válságok kezelésében, mint amekkora támogatottsága Karácsony Gergely pártjának van.

Azt is mondta, Márki-Zayék elzárnák az orosz gázcsapokat. Megkérdezte a békásmegyerieket, mit szólnának hozzá? – kérdezte Szabót az államtitkár. A magyar kormány támogatja az uniós fellépést, de olyan szankciókat nem fognak elfogadni, amelyek a magyar embereknek rossz.

„Ha baj van, a baloldalra nem lehet számítani” – tette hozzá. Szerinte ellenzéki oldalon mindent zsigerből tagadnak, amit a kormány tesz, de arra is utalt, hogy az ellenzék külföldi érdekeknek akar megfelelni. Magyarországnak az az érdeke, hogy megőrizzük a békét és biztonságát, ez adja az alapját annak, hogy veszélyes korban is folytassuk az országépítését. Biztonság vagy egy veszélyes brigád közül lehet Dömötör szerint választani április 3-án.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!