Bayer Zsolt: Az a baj a Telexszel, hogy van

2022. február 12. – 18:45

Orbán Viktor veszélyes politikus, mert akkor is meg tudja győzni a vitapartnerét, ha nincs igaza. De még mindig kiváló formában van, ahogyan a Fidesz is – mondták a miniszterelnök évértékelőjére érkező emberek. A Várkert Bazár előtt meg kellett harcolnunk azért, hogy kérdezhessünk.

Ha viszont ön fontosnak tartja a munkánkat, és szeretne több ilyen videót látni, akkor kattintson ide, és legyen a Telex támogatója!

Támogasd a Telexet! Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogatom