Orbán Viktor évértékelő beszédet tart február 12-én

2022. január 20. – 08:10

Másolás

Vágólapra másolva

Február 12-én évértékelő beszédet fog tartani Orbán Viktor miniszterelnök – írja a kormányközeli Magyar Nemzet. A lap szerint ez lesz a hivatalos kezdete a Fidesz–KDNP választási kampányának.

Áder János köztársasági elnök 2022. április 3-ára tűzte ki az országgyűlési választás időpontját. A kampány hivatalosan az azt megelőző ötvenedik napon, azaz február 12-én indul. Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója megerősítette, hogy Orbán február 12-én évértékelőt tart.

A Magyar Nemzet kiemeli, hogy Orbán tavaly a járványhelyzet miatt nem tartott hagyományos évértékelőt, ehelyett a parlamentben, a tavaszi ülésszak nyitónapján adott politikai helyzetértékelést. „Orbán Viktor hagyományosan fontos témákat érint ilyenkor, mint a távlati célok kijelölése, valamint az országra leselkedő veszélyek, de a miniszterelnök jelentős kormányzati intézkedéseket is többször ismertetett már az évértékelőjében” – írja a Magyar Nemzet.

Orbán évértékelőit hagyományosan a Magyar Polgári Együttműködés Egyesület szervezi. Az idei lesz a 23. évértékelő azóta, hogy 1999-ben meghonosította ezt a „műfajt”. Az elmúlt években a Várkert Bazár adott helyet az eseménynek, de az idei évértékelő helyszínéről még nem született döntés.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!