Lesápolt pénzből felhalmozott Orbán-jégheggyel támad az ellenzéki összefogás kampányfilmje

2022. január 20. – 14:08

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Egy percnél is rövidebb kampányfilmet jelentetett meg az Egységben Magyarország ellenzéki összefogása, amiben a szövegben ugyan nem, de a vizuálban felbukkan Orbán Viktor és a korrupcióval vádolt Völner Pál is. Ugyan a videó arra tesz utalást, hogy pénzügyi kapcsolat is lenne a kettejük között, erre jelenleg nincsen semmiféle adat.

A Nagy Zsolt színész hangján megszólaló narrátor a reklámban arról beszél, hogy a lakáshiteleket évtizedekig kell fizetni, de mivel a „Covid-válságot” rosszul kezelte a kormány, sokan elvesztették az állásukat, és nem tudnak tovább törleszteni. Ilyenkor jönnek a végrehajtók, akik a saját bevételeiket is begyűjtik, mert nekik is „meg kell fizetniük a sápot.”

Azokat a sápokat, vagyis papírzacskókat aztán felhalmozzák az óceán közepén, belőlük végül egy jéghegy (vagy csak sziget, értelmezés kérdése) áll össze, aminek az oldalán kirajzolódik Orbán Viktor miniszterelnök arca, azzal a szöveggel, hogy

Meg kell adni a főnöknek, ami a főnöké.

A videót Márki-Zay Péter, ellenzéki miniszterelnök-jelölt Facebook-oldalán lehet megnézni:

Érdekesség, hogy a videó elején feltűnő magyar család képe egy stockfotó, amit egy Moszkvában élő orosz fotós készített még 2015-ben.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!