Zene ritmusára maszturbálhatnak a férfiak az Ohdoki recskakészülékével

2024. január 14. – 21:02

Zene ritmusára maszturbálhatnak a férfiak az Ohdoki recskakészülékével
A Handy – Forrás: Ohdoki / Facebook

Másolás

Vágólapra másolva

Üdv a szextechforradalomban – hirdeti a honlapján a norvég Ohdoki cég, és nem is túloz: a Las Vegas-i CES techexpóra elhozta Handy névre keresztelt férfi maszturbátorát, ami percenként 600-szor húzogatja az arra vállalkozó hímtagját, az Oh! vibrátor pedig szonikus technológiát használ a teljesen testre szabott kényeztetésre.

Kicsit váratlan az okosmacskaalom, a fülhallgatós fülbevaló és az 1,7 milliós okostávcső között az Ohdoki férfi maszturbátorára akadni a CES-en, főleg azért, mert kifejezetten bizarr látvány: egy kontrollerből és egy pénisz alakú, hőre lágyuló elasztomerből készült tokból áll, értelemszerűen utóbbiba megy a pénisz, az előbbivel pedig irányítani lehet a tok köré fonódó gyűrű tempóját és erősségét. Az eszközt rögzíteni is lehet egy asztalhoz, hogy kéz nélkül legyen használható. A cég különböző alakú és dizájnú tokokat is kínál, az eszköz maga pedig összeköthető VR-szemüveggel, de

akár egy sima Spotifyjal is, hogy az arra vállalkozó ritmusra élvezhesse a maszturbációt.

A Handy ugyan nem új eszköz (már négy éve a piacon van), az Oh!, a cég nőknek tervezett maszturbátora viszont igen. Az elegáns kis kütyü a Handyhez hasonlóan összeköthető Bluetoothszal, és így zenével is, szintén a ritmusos maszturbáció élményét kínálva. A két eszköz összeköthető egymással, így akár a párok közösen is élvezhetik egymást akkor is, ha nincsenek fizikailag egy helyen.

Ami az Oh!-t például megkülönbözteti a többi hasonló készüléktől, az az, hogy az Ohdoki által ResoTouch-nak nevezett technológiával érkezik, ami „testre szabható élvezetet nyújt fókuszált rezgéssel és mélyebb stimulációval”. Ez azt jelenti, hogy a felhasználó maga választhatja ki, milyen ritmusban és sebességgel szeretné érezni a rezgéseket.

A Handy 200 dollárba (majdnem 70 ezer forintba) kerül, a hozzá való különböző pénisztokok ára 15-37 dollár (5-12 ezer forint) között mozog. Az Oh!-hoz most akciósan akár 75 dollárért (25 ezer forintért) is hozzá lehet jutni. Mindegyik eszközre egyéves a garancia.

Munkatársunk a Vasco Electronics meghívására és költségén vesz részt a CES-en.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!