Rihanna lesz a következő Super Bowl félidei szupersztárja

2022. szeptember 26. – 11:22

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Rihanna lesz a tengerentúli profi amerikaifutball-liga következő nagydöntőjének, sztárfellépője, azaz ő énekelhet majd a Super Bowl félidejében, írja az MTI.

Az énekesnő február 12-én énekelhet majd a világ legnézettebb egynapos sporteseményének szünetében az arizonai Glendale-ben. Rihanna egy korábbi interjújában elmondta, 2019-ben visszautasította a szervezők felkérését.

A visszautasítással kiállását jelezte a San Francisco 49ers korábbi irányítója, Colin Kaepernick mellett. Utóbbi mozgalmat indított azzal, hogy az amerikai himnusz alatt térdelt, így próbálta kifejezni véleményét a rasszizmus ellen.

Az NFL évek óta a világ egyik legtöbb pénzt termelő sportága, önmagában emiatt is kiemelt esemény a profi amerikaifutball-bajnokság szokásos, éves döntője, a Super Bowl. Mivel ez Amerika legnépszerűbb tévéeseménye, nem meglepő az sem, hogy eszméletlen árakon kelnek el rá reklámhelyek, sem az, hogy a félidőben fellépni hatalmas megtiszteltetés (és hírnév) bármelyik énekesnek.

Hogy mi az a Super Bowl, azt hosszan itt magyaráztuk el idén februárban. A ‘90-es években vált divattá, hogy az NFL-döntő félidejét felduzzasztják egy nagy 20 perces koncertté, ráadásul valami ismert előadóval vagy zenekarral, akihez olykor pár alkalmi közreműködő is szegődik: az idei félidős show falunapokat idéző hangulatát itt mutattuk be.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!