Isteni mészárlás, meztelenkedés és románc az új Thor-film trailerében

2022. május 24. – 08:29

Másolás

Vágólapra másolva

Megérkezett az első, rendes előzetes a Marvel negyedik Thor-filmjéhez, a Love and Thunderhez, és az előzetessel együtt két, eddig nem látott sztár is befutott végre: láthatjuk Christian Bale-t Gorr, az istenek mészárosa szerepében, és Russell Crowe Zeusza is befutott – ők nem voltak benne az egy hónappal ezelőtti elő-előzetesben.

Nem láttuk viszont még a filmben szintén felbukkanó Matt Damont, akinek egyébként volt már egy korábbi Marvel-jelenése, Lokit alakította egy színdarabban egy korábbi Thor-filmben.

A sztori viszont nem Damon, és nem is Crowe körül forog majd, hanem az istenek elpusztítását célul kitűző Gorr, illetve különböző Thorok harcát láthatjuk majd. Két Thort már ismerünk, az újra formába lendülő Chris Hemsworth lesz az egyik, és a Thor-filmekhez visszatérő Natalie Portman lesz a másik. A képregények alapján viszont még egy harmadik Thorral is számolhatunk, de hát nyilván a Marvel sem hülye, nem fog előre lelőni minden poént egy bő kétperces előzetesben.

A július 8-án mozikba kerülő filmet az előző Thor-mozihoz hasonlóan Taika Waititi rendezi, bár ez az előzetes alapján is teljesen egyértelmű, ahogy az is, hogy folytatódik a vígjáték-vonal, ami amúgy nagyban közrejátszott mind a Thor-filmek, mind Hemsworth alakításának megmentéséhez.

Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!