Februárban érkezik az HBO nagysikerű sci-fi sorozatának a folytatása

2021. december 4. – 17:28

Másolás

Vágólapra másolva

A hatalmas sorozatdömpingben egyre kevesebb az igazán eredeti ötlet, pláne a sci-fi műfajban, amely dominálja a streamingplatformokat egy jóideje. Ez alól kivételt jelent A farkas gyermekei (Raised by Wolves), ami egyszerre egy klasszikus sci-fi és valamiféle misztikus thriller. Az első évad után nem sokkal jelezte az HBO, hogy folytatják a történetet, de azóta eltelt egy év, és alig érkeztek hírek a sorozatról. Most viszont kijött a jövő februárban debütáló második évad első trailere.

A farkas gyermekei Ridley Scott (aki az első két rész rendezte is) és Aaron Guzikowski agyszüleménye, és két androidról szól, akik egy idegen bolygón próbálnak embergyerekeket felnevelni, hogy a Föld pusztulása után sikeresen tudják kolonizálni új lakhelyüket. Aztán persze egy csomó dolog félremegy, rendre megkérdőjeleződik ember és robot között a különbség, és az első évad vége inkább a misztikum és a fantasy irányába megy már el. Amanda Collin különösen erős a női android szerepében, Travis Fimmel pedig majdnem ugyanúgy hozza a karakterét, mint Ragnar Lothbrokot a Vikingekben.

A második évadban az androidok és a gyerekek egy ateista kolóniához csatlakoznak a bolygó másik részén, és felmerül a kérdés, hogy mi történik, ha egy android már túlságosan hasonlít egy emberre. A trailer alapján A farkas gyermekei legalább annyira baromi jól fog kinézni, mint az első évad.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!