11 év után távozik A Grace klinika egyik főszereplője

2021. május 7. – 11:02

11 év után távozik A Grace klinika egyik főszereplője
A Grace klinika főszereplői a tizenhatodik évadban, balról: Chandra Wilson, Ellen Pompeo, Jesse Williams, James Pickens Jr., Kevin McKidd – Fotó: Ali Goldstein/Getty Images

Másolás

Vágólapra másolva

Az Egyesült Államokban május 6-án vetítették le azt a részt a Grace-klinikából, amiben kiderül: doktor Jackson Avery távozni fog a sztoriból, az őt alakító Jesse Williams (a fenti képen középen) pedig utoljára május 20-án fog feltűnni a sorozatban.

Williams karaktere 11 évadot élt meg a sorozatban, aminek most ketyeg a tizenhetedik szezonja. A tervek szerint Jackson Avery figurájának nem lesz valami brutális kivégzése, nem éri halálos baleset, hanem egyszerűen elköltözik egy másik városba.

Williams a hatodik évadban csatlakozott a sorozathoz, a hetediktől már állandó szereplőként. A Deadline szerint az egyik legnépszerűbb karakter lett, aki plasztikai sebészként indult, de egyre jobban kezdett törődni az egyenlőtlen amerikai egészségbiztosítási rendszerrel, az idei évadban például a saját pénzével fizetett szállodai szobákat azoknak a szegény koronavírus-betegeknek, akik nem tudtak karanténba vonulni.

Williams az évek során kipróbálta magát rendezőként, ebben a sorozatban, és másikban is, nemrég pedig Oscar-díja is lett, ugyanis ő volt az egyik producere a legjobb élőszereplős rövidfilm díját elnyerő Two Distant Strangers című filmnek.

Williams már a második állandó szereplő, aki távozik a sorozatból idén, Giacomo Gianniotti karaktere, Andrew DeLuca egy márciusi epizódban meghalt. A sorozatot egyébként nem rendelték be a következő évadra, de nagy valószínűséggel be fogják.

(Deadline)

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!