Megtalálták az új Vörös Szonját

2021. május 6. – 09:05

Megtalálták az új Vörös Szonját
Hannah John-Kamen a Hangya és a Darázs európai premierjén a párizsi Disneylandben 2018. július 14-én – Fotó: Kristy Sparow/Getty Images For Disney

Másolás

Vágólapra másolva

A Hangya folytatásának egyik gonosza, a Szép új világ című sorozat egyik főszereplője, Hannah John-Kamen fogja alakítani a címszereplőt a Vörös Szonja hányatott sorsú új feldolgozásában.

Először pár szó a hányatott sorsról: évekkel ezelőtt jelentették be, hogy remake készül az egyes körökben kultikusnak számító, Conan-univerzumban játszódó, 1985-ös Vörös Szonjából, amiben még Brigitte Nielsen alakította a főszerepet. A Millennium Films rendezőnek Bryan Singert (Közönséges bűnözők, X-Men) nézte ki, aki körül viszont elkezdett forró lenni a talaj, állítólag az egyre erősödő #metoo mozgalom miatt Singer képtelen volt ellátni a rendezői feladatát, ezért a végül több Oscar-díjas filmet másnak kellett befejeznie. Singert azzal vádolták meg, hogy a ‘90-es években egy fiatalkorú fiút drogozott be és erőszakolt meg, de nem lett belőle bírósági tárgyalás, peren kívül megegyeztek.

Kis huzavona után a Millenniumnál lecserélték Bryan Singert, és helyette a Transparent-sorozat alkotóját, Joey Sollowayt tették meg rendezőnek, Solloway pedig most jelentette be a főszereplőt.

A Vörös Szonja először a hetvenes évek elején bukkant fel a Conan-képregénysorozatban, ami még a Marvel neve alatt jelent meg, bár azóta többször cseréltek gazdát. A gyártó szerint az új film sztoriját a Dynamite Entertainment sorozatából fogják felhasználni, ezekről a képregényekről itt lehet többet megtudni.

(The Hollywood Reporter)

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!