Hamarosan jön A bárányok hallgatnak-sorozat, itt az első trailer

2021. január 11. – 20:05

Másolás

Vágólapra másolva

Megjelent a Clarice című tévésorozat első előzetese, ami azért lesz érdekes, mert a klasszikus horrorfilm, A bárányok hallgatnak utáni történteket meséli el.

A sorozat február 11-én debütál, és az 1991-es horrorfilm központi karakteréről, Clarice Starlingról szól majd, akit annak idején Jodie Foster alakított. Mivel a CBS nem birtokolja az eredeti film jogait, ezért szó szerinti utalás nem lesz benne Hannibal Lecter, vagyis Anthony Hopkins karakterére.

A sztori egy évvel játszódik A bárányok hallgatnakban történtek után, de a MovieWob leírása szerint inkább az FBI-nyomozó saját életét járja körbe, nem pedig az eredeti filmben szereplő sorozatgyilkosok történetét folytatja.

A trailerből kiderül, hogy a nyomozót rá akarják venni, hogy térjen vissza munkájához, miközben a nő országos ismertségre tett szert a Buffalo Bill-ügy felgöngyölítése miatt.

A főhőst most nem Jodie Foster, hanem Rebecca Breeds alakítja, de felbukkan még Michael Cudlitz (Walking Dead, Az elit alakulat) és Kal Penn (Kalandférgek, Dr. House) is. A producer egyébként az az Alex Kurtzman, aki legutóbb a Star Trek: Discovery című sorozaton dolgozott szintén a CBS-nek.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!