Visszavonul a francia válogatottól a Barcelona korábbi sztárja, Antoine Griezmann

2024. szeptember 30. – 11:56

Másolás

Vágólapra másolva

Visszavonul a válogatottságtól Antoine Griezmann, aki a francia nemzeti labdarúgócsapattal lett 2018-ban világbajnok, írja az MTI.

A 33 éves támadó azt írta, „a szívemben tele emlékekkel lezárom életemnek ezt a fejezetét, köszönöm ezt a csodálatos trikolór kalandot”. Az Atlético Madrid labdarúgója, aki vasárnap a Real Madrid elleni rangadón 500. alkalommal lépett pályára a spanyol bajnokságban, 137 mérkőzésen szerepelt és 44 gólt szerzett a francia válogatottban, mellyel a 2018-as vb-győzelem után 2022-ben vb-ezüstöt ünnepelhetett.

A Barcelona  2019-ben 120 millió eurót fizetett ki a francia Antoine Griezmannért az Atlético Madridnak, a következő években, főleg 2020-ban ő volt a csapat egyik legnagyobb sztárja. Ekkor került a hírekbe azzal is, hogy megszakította szponzori szerződését a kínai Huawei vállalattal, mert a telekommunikációs cég szerepet vállalt a Kínában élő ujgur muszlimok megfigyelésében. 2021 nyarán viszont már az volt az átigazolási piac nagy szenzációja, hogy a világbajnok csatár visszatért Madridba – előbb egy plusz egy évet kölcsönben játszott régi csapatánál, majd 2023 nyarán végleg újra az Atléticóhoz igazolt.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!