Kapás Boglárka jobban érzi magát a betegsége után, szerdán már medencébe ugrik

2024. július 30. – 13:25

Másolás

Vágólapra másolva

Betegsége után jobban érzi magát az úszó Kapás Boglárka, aki szerdán ugrana medencébe a párizsi olimpián. „Ma már sokkal jobban vagyok, mint tegnap, tegnap még egész nap hőemelkedésem volt és elég rossz kedvem is. Ma reggel felkeltem és úgy érzem, hogy holnap fogok tudni versenyezni” – mondta az olimpiai bronzérmes úszó a Facebook-oldalán megosztott videóban.

Kapás megköszönte a szurkolóinak a jókívánságokat, majd hozzátette: „Biztos, hogy picit legyengített ez a kis betegség, de ezt most próbálom kizárni. Arra fogok gondolni, hogy ez meg sem történt és erőm teljében vagyok. Várom nagyon, hogy holnap ússzak és versenyezzek itt az utolsó olimpiámon, mindent bele fogok adni és értetek fogok úszni.”

Az egyik utolsó versenyére készülő Kapás vasárnap éjjel tette közzé a közösségi oldalán, hogy 37,7 Celsius-fokos a testhőmérséklete, emellett hányt is.

A világ- és Európa-bajnok Kapás szerdán 11 órakor ugrik medencébe az olimpián a 200 pillangó előfutamában, továbbjutás esetén pedig este fél 9-től folytatná a versenyt.

A 31 éves Kapás év elején jelentette be, hogy idén visszavonul az úszástól. Korábban arról beszélt, hogy pályafutását az idei párizsi olimpiával szeretné majd befejezni, de végül úgy tűnik, inkább hazai közönség előtt búcsúzna majd decemberben, ugyanis ekkor tartják Budapesten a rövidpályás világbajnokságot.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!