Az MLSZ bizalma töretlen, Rossi marad a válogatott szövetségi kapitánya

2024. július 3. – 12:07

Másolás

Vágólapra másolva

A Magyar Labdarúgó Szövetség az elnök Csányi Sándoron keresztül erősítette meg, hogy a Európa-bajnoki csoportkörös kiesés után is marad Marco Rossi a szövetségi kapitány. Az MLSZ cikke szerint ezzel sajtócikkekben és aggódó szurkolók beszélgetéseiben felmerült aggályokra reagáltak, miszerint Rossi távozhat a kispadról.

„A magyar válogatott előtt álló következő feladat a Nemzetek Ligája idén őszi küzdelmeinek, majd pedig a vb-selejtező sorozat sikeres megvívása, melyeket az MLSZ és az elnökség maximális támogatása mellett Marco Rossi szövetségi kapitány irányít majd” – idézte az MLSZ Csányit, aki a szövetség töretlen bizalmáról biztosította a kapitányt.

Marco Rossi megköszönte a támogatást, és jelezte, hogy az Európa-bajnokság tanulságainak átgondolását követően pár hét múlva megkezdi a felkészülést az őszi Nemzetek Ligája mérkőzésekre történő összetartás előkészítésével.

„Németországban megtörtént az Eb lezárása, amelyre a továbbjutásról való lecsúszás miatt érzett csalódottságunk ugyan rányomta a bélyegét, de semmi drámai nem történt és nem is volt kétséges, hogy a munkát folytatjuk! Számtalan nagyszerű eredményben volt részünk együtt, így nem is kérdés, hogy újabbak elérése a célunk – ahogy a szlogenünk is mondja: csak együtt” – fogalmazott Rossi.

A szövetségi kapitány később egy külön Facebook-bejegyzésben is kifejtette véleményét, miszerint Csoboth Kevin a skótok ellen a 100. percben szerzett gólját kivéve minden kétesélyes helyzet kedvezőtlenül alakult a válogatottnak az Eb-n, de nem fog elszaladni a kihívások elől.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!