A falhoz szorítottak és megvertek egy szurkolót a biztonságiak a foci-Eb-n

2024. július 3. – 12:24

Másolás

Vágólapra másolva

Megvertek egy szurkolót a biztonságiak a Portugália–Szlovénia Európa-bajnoki mérkőzésen hétfőn. Az incidensről felvétel is készült, ezen az látszik, hogy a „steward” feliratú mellényt viselő rendezők a falhoz szorítottak és ütlegeltek egy portugál zászlós szurkolót a frankfurti stadionban. Dulakodás közben a szurkoló a földre került, ami után többször is belerúgtak. A történtek miatt a német rendőrség nyomozást indított – írta a The Athletic.

„Megerősíthetem, hogy tudomásunk van az incidensről, és vizsgáljuk az esetet” – nyilatkozta a frankfurti rendőrség szóvivője. Az esettel kapcsolatban az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) szóvivője azt mondta, további biztonsági intézkedéseket fognak bevezetni a stadionokban az Eb ideje alatt. „Biztonsági okokból nem nyilatkozhatunk bővebben a konkrét intézkedésekről” – tette hozzá.

Az UEFA a múlt héten megerősítette, hogy növelni fogják a biztonsági intézkedéseket az Európa-bajnokságon, miután a portugál–török meccsen több szurkoló is berohant a pályára.

A hétfői meccsen a portugálok tizenegyesekkel nyertek, és bejutottak a negyeddöntőbe.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!