Azoknak üzent fura gólörömével Bellingham, akik sosem kapnak díjakat

2024. június 17. – 14:07

Azoknak üzent fura gólörömével Bellingham, akik sosem kapnak díjakat
Jude Bellingham és Trent Alexander-Arnold gólöröme – Fotó: Angel Martínez / Getty Images

Másolás

Vágólapra másolva

Vasárnap Anglia 1-0-ra győzte le Szerbiát a futball-Európa-bajnokságon. A gólt szerző Jude Bellingham Trent Alexander-Arnolddal mutatott be egy féltérdelős, arcot eltakaró gólörömet, aminek aztán meg is adta a megfejtését.

„Az ünneplésünk egy játékból jött, amit mi wolfnak (farkasnak) neveztünk, és a stáb egyik tagja folyton így fogta meg az arcát, amikor nem értette, mi történik. Így igazából ez egy kis ünneplés volt a háttérstábért, akik rengeteg melót beletesznek mindennap, de ezért semmi díjat nem kapnak, ezért így megragadtuk a pillanatot, hogy megmutassuk, milyen nagyra értékeljük őket. Nagyon fontos, hogy az egész torna alatt fenntartsuk ezt a jó atmoszférát” – mondta Bellingham.

Bellingham még csak 20 éves, de már a harmadik nagy tornáján játszik, és a csapat egyik vezérének is tekintik fiatal kora ellenére. Nagyon tudatosnak tartják. Az angol-szerb meccs után arról beszélt, hogy nagyon támogató szellemiségű a családja, a barátai és csapattársai is, és ilyen közegben nagyon könnyű futballozni is.

„Számomra ez egy nagyszerű kezdet, hogy növeljem az önbizalmamat, és az a legfontosabb, hogy segítsem a fiúkat a győzelem megszerzésében” – mondta

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!