A szerb elnök fia is be akart szállni egy szurkolói verekedésbe, a különleges egység tagjai fogták le

2024. június 17. – 10:47

Másolás

Vágólapra másolva

Még csak három nap ment le a futball-Európa-bajnokságból, de már eddig is voltak szurkolói balhék. Egymásnak mentek szerbek és angolok, a németországi Gelsenkirchenben pedig szerbek és albánok is összeverekedtek, és nem sokon múlt, hogy ebben részt vegyen Danilo Vučić, Szerbia elnökének Aleksandar Vučićnak a fia.

A bosnyák Klix című lap tette közzé azt a videót, amelyen feltűnik Danilo Vučić is. A férfi bele akart vetni magát a verekedő tömegbe, és ettől csak a szerbiai katonai rendőrség Kobra nevű különleges egységének tagjai óvták meg. Egész egyszerűen lefogták Danilo Vučićot.

A beszámolók szerint albánok támadtak szerbekre, aztán a két tábor asztalokkal, székekkel, üvegekkel dobálta, verte egymást, míg a német rendőrök meg nem fékezték őket.

Danilo Vučićtól eddig sem álltak távol a radikális szurkolók, évek óta a Partizán futballhuligánjaival barátkozik, közülük többen igazoltan a szerb alvilággal állnak kapcsolatban vagy maguk is bűnözők, mint például Veljko Belivuk, aki gyilkossággal és kábítószer-kereskedelemmel is megvádoltak. Olyan hírek is elterjedtek Vučić fiáról, hogy elfoglalja a Partizan stadionjában a déli lelátót, leginkább azért, mert onnan szokták gyalázni Aleksandar Vučićot.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!