Idén is feljutott Ryan Reynolds walesi focicsapata, jövőre már a harmadosztályban indulhat

2024. április 13. – 20:58

Másolás

Vágólapra másolva

Miután tavaly megnyerte az ötödosztályt, idén két fordulóval a bajnokság vége előtt bebiztosította a feljutását a walesi Wrexham, így a 2020-ban két hollywoodi színész, a Deadpoolból ismerős Ryan Reynolds és Rob McElhenney (Felhőtlen Philadelphia, Mythic Quest) által megvásárolt csapat jövőre már a harmadosztályban folytathatja.

A Wrexhamnek a negyedosztályban voltak gondjai, de a legutóbbi nyolc meccséből ötöt megnyert a csapat, miután pedig kedden bebiztosította a helyét a rájátszásban, szombaton megvolt az esélye arra is, hogy egyenes ágon harcolja ki a feljutást. Ehhez nem volt elég a győzelem, az is kellett, hogy az MK Dons és a Barrow is kikapjon, de végül minden összejött – a Wrexham 6-0-ra nyert, a két riválisa pedig kikapott.

Így két fordulóval a vége előtt most már biztos, hogy a walesi csapat 2004 óta először ismét a harmadosztályban szerepelhet majd, aminek a szurkolók mellett Ryan Reynolds is nagyon örült. A színész X-en (korábban Twitter) azt írta, hogy ha valaki pár éve azt mondta volna neki, hogy örömkönnyeket fog sírni egy észak-walesi focimeccs miatt, akkor az a valaki Rob McElhenney lett volna. Reynolds gratulált a Wrexhamnek, és azt írta, ez életük legjobb kalandja.

Az amerikaiak megjelenését kezdetben mindenki vonakodva fogadta, azonban az itthon a Disney+-on elérhető Üdv, Wrexhamben! dokusorozatból kiderült, hogy a két színész nemcsak tévéműsort forgatni érkezett a walesi városba, hanem tényleg komolyan gondolták a befektetést. Az egyik legnagyobb húzásuk az volt, hogy a már visszavonult korábbi angol válogatott kapust, Ben Fostert reaktiválták, de a csapat az érkezésükkel hiába kapott komoly tőkeinjekciót, az első szezonban nem tudott nyerni. A szurkolók viszont az előző két szezon után ezt biztos megbocsátják nekik.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!