Az 57 éves Mike Tyson az influenszer-bokszoló Jake Paullal csap össze

2024. március 7. – 17:44

Az 57 éves Mike Tyson az influenszer-bokszoló Jake Paullal csap össze
Mike Tyson és Jake Paul – Fotó: Fayez Nureldine, Ian Maule / AFP

Másolás

Vágólapra másolva

Az 57 éves Mike Tyson az ismert influenszer-bokszoló Jake Paullal bokszol majd július 20-án Texasban, a meccset pedig élőben lehet majd követni a Netflixen, írja a BBC.

Tyson profi karrierje 2005-ben ért véget, de bemutatón legutóbb 2020-ban is szerepelt, ahol Paul is ott volt, csak még az egyik felvezető meccs résztvevőjeként. Az elmúlt év egyik legtöbb bevételt termelő bokszmérkőzése volt Tyson és az 51 éves Roy Jones Jr. barátságos összecsapása. A láthatóan tét nélküli, végül döntetlenre kihozott meccsen a bevételt jótékony célra ajánlották fel.

A gálát az üres Los Angeles-i Staples Centerben rendezték, ahol a youtuber Jake Paul és a korábbi NBA-zsákolóbajnok Nate Robinson bunyója volt a felvezetőmeccs. Jake Paulnak sikerült is kiütnie minden idők egyik legalacsonyabb zsákolóbajnokát. A 27 éves Jake Paul szombaton tizedik profi meccsét is megnyerte Ryan Bourland kiütésével.

Jake Paul szintén influenszer-bokszoló bátyjáról, Logan Paulról, és a testvérek világhódító üdítőbizniszéről itt írtunk részletesebben.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!