Nem indult el időben a jegyértékesítés a magyar futballválogatott idei meccseire

2024. március 1. – 10:42

Másolás

Vágólapra másolva

A várakozással ellentétben mégsem indult egy pénteken 10 órakor a jegyértékesítés a magyar futballválogatott idei hazai mérkőzéseire. A Magyar Labdarúgó Szövetség a Facebook-oldalán jelentette be, hogy: „A Szurkolói Klub szolgáltatójának jelzésére a bérletek értékesítésének kezdetét 13 órára változtatjuk! A megértést és a türelmet köszönjük!”

Az MLSZ a jegyértékesítés teljes újragondolásával készült a 2024-es évre, a válogatott meccseire mostantól csak a regisztrált szurkolók vehetnek jegyet. Ennek részeként megújult az úgynevezett Szurkolói Klub, és a hozzá kapcsolódó applikáció is. Az új rendszer egyik lényege, hogy a rendszeres meccsre járókat akarják jutalmazni.

A magyar férfi A-válogatott 2024-ben összesen öt mérkőzést fog játszani a budapesti Puskás Arénában:

  • március 22-én Törökország,
  • március 26-án Koszovó,
  • szeptember 10-én Bosznia-Hercegovina
  • október 11-én Hollandia,
  • november 19-én pedig Németország ellen.

Az első két mérkőzés barátságos lesz, az őszi meccseket pedig a Nemzetek Ligájában rendezik. A június 8-i, Izraeli elleni felkészüli mérkőzés Debrecenben lesz.

A korábbi bejelentés szerint az MLSZ március 1-jén kezdi el árusítani a bérleteket a Puskás Arénában játszott meccsekre. Lehetőség lesz mind az öt meccsre szóló bérletet vásárolni, emellett a két márciusi meccsre szóló bérletet is lehet majd venni.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!