Teljes egészében újrajátsszák Kerkez Milos csapatának félbeszakadt Premier League-meccsét

2023. december 20. – 21:07

Másolás

Vágólapra másolva

Teljes egészében újrajátsszák a Bournemouth és a Luton Town angol bajnoki mérkőzését, ami szombaton az 59. percben szakadt félbe, mert Tom Lockyer, a Luton futballistája összeesett a pályán. A Premier League a szerdai bejelentésben azt még nem közölte, mikor rendezik meg a találkozót. „A liga szeretné megköszönni az orvosi stáb és mindenki munkáját, aki érintett volt a gyors beavatkozásban ebben a rendkívüli helyzetben” – áll a közleményben.

A 29 éves védő a második félidő elején, 1-1-es állásnál csuklott össze. Az újonc Luton vezetőedzője, Rob Edwards azonnal észlelte a bajt, a pályára rohant, elhúzta onnan a játékosait, hogy a mentők zavartalanul megkezdhessék az elsősegélynyújtást. A két csapat hat perccel az eset után az öltözőbe vonult – írta az MTI.

A walesi válogatott futballistát hordágyon, a közönség vastapsa közepette vitték le a pályáról. Később arról is döntés született, hogy nem folytatják a meccset, melyen a Bournemouth magyar válogatott légiósa, Kerkez Milos kezdőként lépett pályára.

Lockyer bő fél éven belül másodszor esett össze a pályán, május 27-én a feljutásért vívott rájátszás döntőjében ugyanez történt vele. Akkor öt napot töltött kórházban, ahol szívműtétet hajtottak végre rajta. Lockyer állapota stabil, a klub közleménye szerint a kórházban további teszteket végeztek rajta, és majd azok eredményének függvényében döntenek a rehabilitáció további lépéseiről.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!