Félbeszakadt Kerkezék meccse az angol bajnokságban, miután az ellenfelük csapatkapitánya összeesett a pályán

2023. december 16. – 18:39

Másolás

Vágólapra másolva

A második félidőben, 1-1-es állásnál félbe kellett szakítani az angol bajnokságban a mások mellett a magyar válogatott Kerkez Milossal felálló Bournemouth és a Luton szombat délutáni meccsét, miután a vendégek kapitánya, Tom Lockyer összeesett a pályán. A csapat azóta azt közölte, hogy Lockyer szívrohamot kapott a pályán, de mire levitték a hordágyon, már magánál volt – írja a BBC.

A Luton 29 éves védője egy teljesen ártalmatlan szituációban rogyott össze arccal előre, a két csapat játékosait pedig hamar le is terelték a pályáról, miközben a játékost elkezdték ellátni. A meccset először felfüggesztették, ám miután néhány perccel később Lockyert hordágyon vitték le a pályáról, a Premier League hivatalos felületein bejelentették, hogy félbe is szakítják.

A Luton az X-en (korábban Twitter) később azt írta, hogy Lockyert kórházba szállították, és hozzátették, hogy a játékos magánál van, egy későbbi posztban pedig hozzátették, hogy most már biztos, hogy Lockyer szívrohamot szenvedett a pályán. Az állapota jelenleg stabil, de nem tudni, hogy ez hosszú távon mit jelent számára. Az angol élvonalban újonc Luton csapatkapitánya májusban, a Coventry elleni, feljutásról döntő meccsen is összeesett már egyszer a pályán, ekkor a kórházba szállítása után szívműtéten is átesett, de júniusban visszatérhetett a játékhoz.

A cikket a megjelenés után kiegészítettük a Luton későbbi közleményével.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!