Ronaldo feldobta magát, a bíró tizenegyest ítélt, a portugál mutatta neki, nem volt az – visszavonták

2023. november 27. – 20:51

Másolás

Vágólapra másolva

Hétfő este Cristiano Ronaldo csapata, a szaúdi al-Nasszr az iráni Perszepoliszt fogadta az ázsiai Bajnokok Ligájában, és sporttörténelmi pillanatokat láthattunk mindjárt a második percben.

A portugál a tizenhatoson belül harcolt a labdáért egy jobbról érkező beadás után, aztán amikor érezte, nem lehet az övé, feldobta magát. A kínai játékvezető tizenegyest látott, és rögtön a sípjába fújt. Ronaldo pedig ahogy felállt, máris integetett neki, hogy tévedett és ez nem volt az.

A vendégcsapat játékosai is ezt tették, a játékvezető miután visszanézte az esetet, jelezte, nincs büntető. Ronaldo nyilván egy kicsit előremenekült, mert azt azért sejtette, hogy a VAR-szobában kiderül, nem ért a lábához a menteni igyekvő védő. És persze az egy fogós és ravasz kérdés, hogy videó nélkül is megtette-e volna ugyanezt, de csak tippünk lehet. A tavalyi vb-n egyébként sajátjaként ünnepelt meg egy gólt, noha nem ért a labdához.

A találkozó 0-0-ra végződött. Az al-Nasszr 13 ponttal vezeti a csoportját az ázsiai BL-ben. A szaúdi foci felépítéséről itt írtunk.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!