Kikerült a keretből, pénzbüntetést is kapott a Bayern verekedő focistája

2023. április 13. – 17:48

Másolás

Vágólapra másolva

Ugyan a Bayern München szerdán nem kommentálta az értesülést, mely szerint két játékosuk, Leroy Sané és Sadio Mané összeverekedtek az öltözőben a Manchester City elleni BL-meccs lefújása után, egy nappal később lényegében megerősítették a dolgot. A klub csütörtökön közölte, Mané nem lesz a keretben a szombati, Hoffenheim elleni meccsen, és pénzbüntetést is kiszabtak rá.

A közlemény szerint Mané a Manchester City elleni meccs utáni helytelen viselkedése miatt kapott büntetést, így alighanem tényleg nekiment a csapattársának, ami után állítólag a többieknek kellett szétválasztaniuk őket. Beszámolók szerint a két játékos még meccs közben, a pályán kezdett el veszekedni, amit fotósok is megörökítettek. A verekedésben Sané meg is sérült, felrepedt a szája.

Ahogy korábban írtuk, állítólag nem ez volt az első balhéja Manénak a Bayernnél: sajtóhírek szerint egyszer a csapat azóta már kirúgott edzőjével, Julian Nagelsmannal is összekapott, amiért kihagyta őt a PSG elleni kezdőcsapatból. A mostani konfliktus mögött egyébként alighanem az áll, hogy a német bajnok simán, 3-0-ra kikapott a Citytől, így óriási csoda kellene a visszavágón a továbbjutásához.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!