Kő-papír-ollózás most biztosan nem lesz

2023. március 27. – 20:35

Másolás

Vágólapra másolva

Legalábbis ha Rossin múlik, a szakvezető ugyanis vasárnap ismét elnézést kért az észtek elleni meccsen kő-papír-ollózó Szoboszlai és Sallai miatt, mint mondta, szövetségi kapitányként ő a felelős a pályán történtekért. Szerinte lehet olyan, hogy Szoboszlai átadja a végrehajtást másnak, de akkor sem így, ilyen többet nem lesz – ő van kijelölve, és ha jól érzi magát, nem is kell átadnia.

Az érintett játékosok egyébként jóval lazábban reagálták le a dolgot, Szoboszlai a meccs után arról beszélt, hogy ez nem az egóról szólt, csak mindketten szerettek volna tizenegyest rúgni. Azt is hozzátette, hogy ha bement volna Sallai lövése, akkor az egészből nem lett volna ekkora ügy.

Hogy a csapatnál mennyire veszik komolyan az egészet, jól mutatja Schäfer András szombati tiktokja is, ahol a tükör előtt kő-papír-ollózik, mondván, gyakorolnia kell a következő válogatott meccsekre. Ez a videó a vasárnapi sajtótájékoztatón is felmerült, Szoboszlai viccesen csak annyit mondott rá, hogy attól nem kell félni, hogy Schäfer lövi majd a büntetőket (többek közt azért sem, mert éppen sérült).

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!