Senki sem épült fel a sérült Fradi-játékosok közül a csütörtöki El-visszavágóra

2023. március 15. – 14:57

frissítve

Senki sem épült fel a sérült Fradi-játékosok közül a csütörtöki El-visszavágóra
A Ferencváros játékosai edzenek a Puskás Arénában 2023. március 15-én – Fotó: Illyés Tibor / MTI

Másolás

Vágólapra másolva

Sztanyiszlav Csercseszov vezetőedző szerdán egy sajtótájékoztatón elmondta, hogy annak ellenére helyt kell állnia a Ferencvárosnak a Bayer Leverkusen ellen, hogy mindössze 13 bevethető felnőtt játékosa van a labdarúgó Európa-liga nyolcaddöntőjének csütörtöki visszavágóján – írja az MTI.

„Senki nem épült fel a sérült futballistáink közül, így 13 felnőtt játékosunk bevethető, a többiek utánpótláskorú labdarúgók, de ennek ellenére helyt kell állnunk, csak ez számít”

– mondta.

Csercseszov kifejtette: kétgólos hátrányban fontos az agresszivitás és a támadó szellem, tisztában is vannak azzal, hogy hajtaniuk kell, másrészt viszont jelezte azt is, hogy nem szabad túlságosan kitámadniuk sem, mert azt az ellenfél könnyen megbüntetheti.

„Csak egy cél lebeg a szemünk előtt, hogy győzelemmel zárjuk a csütörtöki meccset és kivívjuk a továbbjutást” – mondta ugyanott Dibusz Dénes válogatott kapus.

A visszavágó 21 órakor a portugál Artur Dias sípjelére indul. A továbbjutó együttes negyeddöntős ellenfele a pénteken 13 órakor kezdődő sorsoláson derül ki, a finálét május 31-én éppen a Puskás Arénában rendezik.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!