Nemi erőszak miatt emeltek vádat a PSG futballistája ellen

2023. március 3. – 14:49

Másolás

Vágólapra másolva

Nemi erőszak elkövetése miatt vádat emeltek a Paris Saint-Germain 24 éves marokkói futballistája, Asraf Hakimi ellen. A védőt csütörtökön hallgatta meg a nanterre-i ügyészség, amely ezután vádolta meg őt, és bírósági felügyelet alá helyezte – írja az MTI.

Az eljárás egy 24 éves nő bejelentése alapján indult, aki azt állította, hogy Hakimi múlt szombaton megerőszakolta. A bírósági felügyelet azt jelenti, hogy a futballista a vádlójával nem léphet érintkezésbe, ugyanakkor akár el is hagyhatja az országot.

Hakimi ott volt pénteken a PSG edzésén, klubja a támogatásáról biztosította, és jelezte, hogy bízik az igazságszolgáltatásban. Ügyvédje zsarolási kísérletről beszélt, és hangsúlyozta, védence tagadja az ellene felhozott vádat.

Rachel Flore Pardo, a Hakimit vádló nő ügyvédje az AFP-nek azt nyilatkozta: „Ügyfelem fenntartja mindazt, amit mondott. Ő döntött úgy, hogy kizárólag az ügyészekkel beszél, és nem akarja, hogy az ügyből médiaügy legyen, elsősorban a biztonsága érdekében.”

Hakimi kulcsszerepet játszott a katari világbajnokság elődöntőjébe jutott marokkói válogatott történelmi sikerében. Hétfőn részt vett a FIFA díjátadó ünnepségén Párizsban, ahol az év csapatába választották.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!