Grealish azért ünnepelt furán a vb-gólja után, mert ezt ígérte egy fiatal rajongójának

2022. november 21. – 17:17

Grealish azért ünnepelt furán a vb-gólja után, mert ezt ígérte egy fiatal rajongójának
Fotó: Paul Ellis / AFP

Másolás

Vágólapra másolva

Anglia nagyon simán, 6-2-re verte meg hétfőn Iránt a katari futball-vb második játéknapján, a gólzáporból pedig a Manchester City csereként beállt játékosa, Jack Grealish is kivette a részét, csapat hatodik gólját lőtte ő a 89. percben. Grealish a gólja után bolondozott egy kicsit ünneplés gyanánt, de ez a megmozdulás most nem spontán jött neki, azért hullámzott a kezeivel, mert november elején ebben egyezett meg egy fiatal rajongójával, Finlay-vel.

A sztori ott kezdődött, hogy a 11 éves Finlay írt egy levelet a játékosnak arról, hogy imádja a Manchester Cityt és az angol válogatottat is, és azt is hozzátette, hogy cerebrális parézisban (ez egy általában csecsemőkorban kialakuló, agyi eredetű bénulás) szenved, ugyanabban, amiben Grealish húga is. Finlay többek közt azt is megírta a játékosnak, hogy nagyon szeretne találkozni vele, Grealish pedig nemcsak válaszolt neki, hanem meg is látogatta őt, és megígérte neki, hogy ha betalál a vb-n, megcsinál egy általa választott ünneplést.

Finlay először a breakdance-ből vett hernyózásra akarta rávenni Grealisht, de a játékos azt mondta, itt túl nagy a veszélye annak, hogy megsérül, úgyhogy végül kiegyeztek abban, hogy a kezeivel kell hullámoznia egyet. Grealish végül rögtön az első meccsén betalált, és be is tartotta a szavát, az eredmény alább, illetve ezen a videón látható:

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!