Robbie Williams szerint képmutatás lenne, ha nem lépne fel a vébé nyitóünnepségén

2022. november 20. – 15:25

Másolás

Vágólapra másolva

Sok támadást érte Robbie Williamset, amiért fellép a katari focivébé nyitóünnepségén, amiről egyelőre alig lehet tudni valamit azon kívül, hogy az egyik csávó fellép majd a koreai BTS fiúcsapatból. Annak ellenére, hogy hivatalosan sehol semmi információ a nyitóünnepségen fellépő előadókról, Robbie Williams már előre magyarázkodik a sajtóban, ugyanis híre ment, hogy ő is majd ott lesz a fellépők között.

Williams egy olasz újságnak adott interjúban beszélt a katari fellépéséről. Az elején megjegyzi, hogy sehol sem támogatja az emberjogi visszaéléseket, azonban képmutatás lenne, ha emiatt nem lépne fel Katarban. Szerinte ha ez alapján nem léphetne fel olyan országokban, ahol ilyen visszaélések vannak, akkor csak nagyon rövid világkörüli turnéra tudna indulni sőt, még a saját konyhájában sem léphetne fel.

Azt is hozzátette, hogy akik most azt írják a közösségi felületeken, hogy ne menjen Katarba, azok például kínai technológiát használva tudják ezt írni egyáltalán. Ezért is lép fel Katarban, mert más hasonló országokban is fel szokott. A nyitóceremónia mellett egyébként december 8-án a dohai golfklubban is fellép majd.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!