A Fradi meghívására a VIP-páholyban szurkolhatnak az Iváncsa focistái a Monaco elleni meccsen

2022. október 23. – 16:45

Másolás

Vágólapra másolva

Az NB III-as Iváncsa futballcsapata bombameglepetést okozott azzal, hogy szerdán kiütötte a Magyar Kupából a Ferencvárost. A kiscsapat a hosszabbítás után, 3-2-re győzte le az Európa-ligában is induló magyar bajnokot. Akkora szenzáció volt az Iváncsa győzelme, hogy még az OMSZ is a Fradin tréfálkozott egy Insta-posztban.

Bármennyire is ciki a kiesés, a Fradinál próbálják sportszerűen kezelni a vereséget. Baki Imre, az iváncsai csapat elnöke azt mondta az Indexnek, hogy pénteken felhívta Hajnal Tamás, a Ferencváros sportigazgatója, és Kubatov Gábor klubelnök nevében meghívta az egész csapatot és a stábot a Monaco elleni csütörtöki EL-meccsre, ahol majd a VIP-páholyban szurkolhatnak a csapatnak. „Nagyon szurkolunk a Fradinak, hogy a szemünk láttára vívja ki a továbbjutást.”

Erre minden esélye megvan a Fradinak, mivel két fordulóval a csoportkör vége előtt a magyar csapat vezeti a csoportját. A Ferencvárosnak négy meccs után 9 pontja van a H csoportban, a második helyen álló török Trabzonspornak 6 pontja. A Monaco szintén 6 ponttal a harmadik, az utolsó helyen a 3 pontot szerző Crvena zvezda áll. A Ferencváros csütörtökön a Monacót fogadja hazai pályán, egy héttel később pedig a török csapathoz látogat. A szeptemberi idegenbeli meccsen 1-0-ra nyert a Fradi a Monaco ellen.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!