Szabályosan kiütötte edzésen a saját csapattársát a Golden State Warriors egyik kulcsembere

2022. október 8. – 16:35

Másolás

Vágólapra másolva

Óriási balhé van az NBA-bajnok Golden State Warriors háza táján, miután a csapat egyik kulcsembere, Draymond Green ököllel arcon ütötte edzésen a saját csapattársát, a tavalyi szezonban berobbanó Jordan Poole-t. Eddig csak híreket lehetett arról hallani, hogy az egyébként is balhés Greent megbüntette a saját klubja valamiért, most azonban a TMZ megszerzett egy felvételt, amelyen látni, hogy a két játékos összeszólalkozott edzésen, majd Green izomból leütötte Poole-t.

Az egyperces felvételen azt látni, hogy a két játékos odamondogat valamit egymásnak, majd Green belemászik Poole arcába, aki két kézzel ellöki magától. Ekkor akaszkodnak össze, majd a 198 centis, 104 kilós Green egyik pillanatról a másikra akkora öklöst oszt ki Poole-nak, hogy a videón látszik, ha nem fogja meg Green, akkor valószínűleg összerogyott volna.

Green a Warriors szerint elnézést kért a társaitól és Poole-tól, a Warriors pedig házon belül intézi majd a játékos büntetését. A Warriors general managere annyit reagált az ügyre még, hogy sajnos az ilyen helyzetek előfordulnak, de természetesen elítélik az erőszakot. Bob Myers még azt is elmondta, hogy fordultak már elő hasonló esetek, ez a sport velejárója. Azt cáfolták, hogy az összetűzéshez köze lenne annak, hogy mindkét játékos hamarosan új szerződés kap a csapatnál.

Steve Kerr vezetőedző, és Steph Curry, a Warriors vezére külön megvédte Jordan Poole-t, miszerint tévesek azok a pletykák, hogy gond lenne Poole viselkedésével, és ez lett volna az okozója az összetűzésnek.

Green egyébként négyszer NBA-bajnok a Warrirorsszal, Steph Curry és Klay Thompson mellett a harmadik fontos kulcsember, akire felépítették az elmúlt évtized legsikeresebb kosárcsapatát.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!