Mégis műteni kell Sallai Rolandot, valószínűleg nem játszhat a németek és az olaszok ellen

2022. szeptember 13. – 10:37

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Mégis műteni kell Sallai Rolandot, a Freiburg magyar válogatott támadóját, akinek szeptember 3-án a Bayer Leverkusen elleni bajnokin tört el az arccsontja egy ütközést követően.

A 25 éves futballista apja kedden az M1-nek elmondta, hogy fia éppen a műtőben van, a szemgödrében tört el egy csont, amit meg kell erősíteni. A látásával nincs gond, de attól tartanak, hogy az elmozdult csont úgy marad, emiatt van szükség az operációra.

Az orvosok szerint Sallai Roland négy hét múlva játszhat újra, ami azt jelenti, hogy valószínűleg a szeptember 23-i Németország, illetve a szeptember 26-i Olaszország elleni Nemzetek Ligája-meccseket is ki kell hagynia. A magyar–olaszra minden jegy elkelt, telt ház lesz a Puskás Arénában.

Magyarország 7 ponttal vezeti a csoportját az A ligában, a németeknek 6, az olaszoknak 5 pontjuk van, az angolok állnak az utolsó helyen 2 ponttal.

A Nemzetek Ligáján kívül még két meccse lesz idén a magyar válogatottnak: november 17-én Luxemburggal, november 20-én pedig Görögországgal játszanak.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!